WOW! : Lorat Sangat Nak Kahwin Muda-Muda, Abang Penggal Kepala Adik Lepastu Santai Berjalan Bawa Dalam Karung

Tidak dapat dinafikan apabila di fasa remaja, pasti akan ada yang menyimpan perasaan mahu berkahwin di usia muda biarpun sudah jelas belum bersedia.

Ada remaja yang akur saja dengan keputusan keluarga tetapi ada juga yang berani mengikut kata hati mereka tanpa memikirkan perasaan ahli keluarga.

Bagaimanapun, sifat degil seorang gadis berumur 18 tahun ini telah membuatkan pengakhiran dirinya perit.

Difahamkan, dua orang pasangan muda ini membuat keputusan mahu berkahwin tetapi mendapat tentangan hebat daripada bapa serta abang gadis tersebut.

Baca : KEJAM! Tak Puas Hati Umpan RM8 Mahal, Anak Perempuan Pulak Ditendang Pelanggan

Oleh kerana terlalu degil, abang gadis tersebut mengambil tindakan di luar jangkaan iaitu menamatkan riwayat gadis berumur 18 tahun itu dengan penuh kejam.

abang bunuh adik

Sebelum gadis tersebut pernah membuat cubaan lari dari rumah tetapi akhirnya pulang ke pangkuan keluarga semula setelah teman lelaki ditangkap polis.

abang bunuh adik

Namun, pada 20 Julai lalu, gadis tersebut sekali lagi berani meluahkan hasrat mahu berkahwin dan dari situ abangnya ‘meletus’, lalu memilih untuk bunuh.

Hal yang membuatkan orang kampung berasa terkejut kerana lelaki berusia 22 tahun itu dengan selamba berjalan dengan santai sambil membawa kepala adiknya yang diletakkan dalam karung, lalu menyerahkan diri di balai polis.

Baca Selanjutnya :

PILU!!! : Cikgu Tadika Di Melaka Tikam Anak OKU Sebelum Bunuh Diri Undang Kisah Sedih Dialaminya

ZALIM!!! Budak 3 Tahun Pecah Tengkorak Dibelasah Kekasih Ibu Kerana Muntah Di Sofa

Betul Ke ‘Anakonda’? Perhilitan Beri Respon Mengenai Ular Besar Yang Tular, Penyebar Video Mohon Maaf