‘Semput dibuatnya…’ – Netizen hangin aksi Da’i Syed dan Isteri

‘Semput dibuatnya…’ – Netizen hangin aksi Da’i Syed dan Isteri. Baru sahaja selesai resepsi perkahwinan, pasangan ini bergerak terus ke Sabah atas urusan kerja yang perlu dihadiri, namun sepanjang keberadaan mereka disana , membuatkan para peminat mereka cair dan ada juga ‘broken’ melihat mereka yang begitu romantis.

Menerusi perkongsian video, Da’i Syed dan suri hatinya, Hana Ismail dilihat gembira menaiki trak dan duduk bersebelahan sambil ditiupi angin. Mereka menikmati pemandangan di Sabah dan kelihatan ‘sweet’ bersama-sama.

Rata-rata warganet member reaksi dan komen positif yang mendoakan mahligai mereka terbina hingga ke jannah dan ada juga peminat Da’i Syed yang berseloroh seakan mereka kecewa.

'Semput dibuatnya...' - Netizen hangin aksi Da'i Syed dan Isteri

@hanaalmauzah_ Asalamualaikum suamiku @Dai Syed ♬ original sound – bigboss

Sekadar info, Syed atau nama sebenarnya, Syed Shah Iqmal Syed Mohammad Shaiful bertunang dengan Nurulhana Ismail pada 16 November, baru-baru ini.

Perkenalan pasangan merpati dua sejoli itu berlaku dalam masa singkat apabila disatukan oleh Umie Aida selepas Syed meluahkan rasa suka terhadap Hana

BACA JUGA:

Bermula Disember Ini, Rakyat Malaysia Segera Tuntut Bantuan Automatik RM700

KSU Perbendaharaan dilapor dicutikan, ada kemungkinan tukar

Shahidan tak dicalon dalam PRU15, ini reaksinya..