Mengaku untuk puaskan nafsu, gelas kaca ditemui dalam pundi kencing gadis

Mengaku untuk puaskan nafsu, gelas kaca ditemui dalam pundi kencing gadis.

Seorang wanita dilapor terpaksa menahan kesakitan apabila sebuah gelas kaca tersekat di dalam pundi kencingnya selama empat tahun selepas memasukkannya dengan tujuan untuk kepuasan nafsunya, lapor Daily Mail.

[bg_collapse view=”button-red” color=”#ffffff” expand_text=”BACA ARTIKEL PENUH” ]

Wanita Tunisia berusia 45 tahun itu dilaporkan telah pergi ke hospital kerana mengalami simptom berterusan iaitu jangkitan saluran kencing sehingga perlu ke tandas berulang kali.

Ternyata, wanita itu mempunyai batu karang ‘gergasi’ selebar 8 sentimeter yang mengelilingi satu gelas minuman di dalam pundi kencingnya. Hal ini disahkan selepas wanita tersebut mendapat keputusan imbasan sinar-X.

Wanita itu mengakui bahawa dia telah menggunakan kaca itu sebagai alat kepuasan seksual sejak berusia awal 40-an.

Test Kit Saliva hanya –> RM5.59

–> Free Shipping walau beli hanya RM1

Menurut doktor, batu karang yang menyakitkan itu boleh tumbuh di sekeliling objek asing yang tersimpan di dalamnya.

Bagaimanapun, pakar perubatan Hospital Universiti Habib Bourguiba yang memeriksa wanita tersebut menyatakan bahawa tiada darah yang terdapat dalam air kencing wanita berkenaan.

Dalam pada itu, dia dipercayai tidak mengalami inkontinensia kencing, menurut kisah yang diterbitkan dalam Laporan Kes Urologi.

Bagaimanapun, imbasan sinar-X mendedahkan terdapat ‘bentuk segi empat tepat’ di dalam pundi kencingnya yang menyerupai kaca dan batu karang yang besar di sekelilingnya, berukuran 8cm kali 7cm kali 8cm.

Pakar perubatan menjalankan cystolithotomy, iaitu sejenis pembedahan terbuka yang digunakan untuk membuang batu karang. Wanita itu dibenarkan pulang dua hari kemudian dan pulih sepenuhnya.

Doktor berkata, memasukkan bendasing ke dalam uretra selalunya dilakukan oleh mereka yang mengalami gangguan mental atau untuk keseronokan.

Tonton:

Baca:

Saintis bimbang dengan fenomena kilat di kutub utara

Aliff Syukri buat hal lagi, kongsi tips malam pertama di ranjang

10 kelebihan jantung pisang untuk kesihatan yang ramai tidak tahu
[/bg_collapse]