Whatsapp Syuk Sahar kepada isterinya didedah kepada umum, kantoi habis..

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Whatsapp Syuk Sahar kepada isterinya didedah kepada umum, kantoi habis.. fara salleh syuk syuk sahar curang syuk curang isteri syuk sahar syuk fara salleh syuk dan isteri[/bg_collapse]

 

Baru-baru ini, perkongsian video oleh isteri kepada pelawak terkenal, Shuk Sahar iaitu Rossa Serra di aplikasi TikTok menjadi perhatian ramai.

Menerusi video tersebut, Rossa mendedahkan mesej dan panggilan telefon tidak berjawab dipercayai daripada pelawak itu.

Diruangan komen, rata-rata netizen menasihati Seera agar tidak termakan dengan pujuk rayu lelaki tersebut dan meneruskan kehidupan baru.

https://www.tiktok.com/@rossa.sera/video/7078512503025683738?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6974778065608328706

Turut disertakan kapsyen dimana Serra seakan menggambarkan kehidupan yang baru dibina itu diganggu oleh seseorang yang menyedari kehilangannya.

Whatsapp Syuk Sahar kepada isterinya didedah kepada umum, kantoi habis.. fara salleh syuk syuk sahar curang syuk curang isteri syuk sahar syuk fara salleh syuk dan isteri

Bagaimanapun, memetik mStar Online, Serra berkata perkongsian itu hanyalah pesanan buat para wanita di luar sana supaya terus kuat berdepan dugaan.

“Sebenarnya itu sekadar video nasihat untuk para isteri dan wanita di luar sana sahaja. Ia lebih kepada nasihat yang kita perlu teruskan hidup walau apa yang berlaku.

“Kita perlu buka buku baru untuk mulakan kehidupan baru bersama anak-anak. Saya berharap semua orang dapat mendoakan saya dengan anak-anak,” katanya.

Terdahulu, Serra mengakui ada ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur Jalan Duta, namun merahsiakan tujuannya ke sana.

TONTON :

BACA:

Akhirnya Azira mengaku ada hubungan ‘istimewa’ dengan Sharnaaz Ahmad

China cipta laser berkuasa tinggi di Satelit miliknya

Tip rangsang deria baby lebih cepat, hanya guna 3 warna ini