Sering diberi layanan mewah isteri jutawan rimas kena ikut dengan bodyguard 24 jam

Sebagai isteri kepada seorang jutawan di Dubai, Emiriah Arab Bersatu (UAE), Soudi berkongsi cabaran dan kekurangan yang dialaminya apabila dikelilingi oleh kemewahan yang sentiasa disediakan oleh suaminya.

Soudi, yang kerap berkongsi kisah hidupnya sebagai isteri jutawan di media sosial, mendedahkan bahawa kehidupan mewah ini tidak selalunya mudah. Dalam pengakuan terbarunya, dia mengeluh tentang perasaan kurang selesa kerana selalu diberi layanan mewah oleh suaminya, Jamal Soudi.

Salah satu aspek yang mencetuskan kekhuatiran Soudi adalah terhadap penggunaan wang peribadinya. Dia menjelaskan bahawa dia tidak dibenarkan menggunakan wang poketnya untuk membeli barangan mewah seperti beg, kasut, dan pakaian berjenama. Semua perbelanjaan ini ditanggung sepenuhnya oleh suaminya.

Sering diberi layanan mewah isteri jutawan rimas kena ikut dengan bodyguard 24 jam

Tidak hanya itu, Soudi juga merasa terkekang oleh pengawal peribadi yang sentiasa memantau pergerakannya. Walaupun suaminya berusaha memberikannya kemewahan, Soudi mengakui rasa jengkel dan kurang selesa kerana pengawalan yang berlebihan.

Sementara Soudi mendedahkan cabaran ini, banyak netizen, terutamanya wanita, menyuarakan rasa cemburu terhadap gaya hidup mewah yang dimiliki oleh Soudi. Ada yang mengimpikan untuk memiliki layanan serupa, sementara yang lain menganggap Jamal sebagai suami yang baik, bertanggungjawab, dan menghargai isterinya.

Kisah Soudi memberikan perspektif yang menarik tentang cabaran dan kompromi yang mungkin perlu dihadapi oleh individu yang hidup dalam kemewahan, menunjukkan bahawa kebahagiaan tidak semata-mata datang dari harta benda atau gaya hidup mewah.

Baca juga: Anak Taib Mahmud rancang nak letak TV di kubur bapa, rindu nak tengok filem sekali