Rebah ketika baca Al Quran, lelaki disahkan meninggal dunia

Rebah ketika baca Al Quran, lelaki disahkan meninggal dunia. Allahuakbar, Rebah dan tidak sedarkan diri ketika Sedang Asyik Membaca Al-Quran. Se0rang warga emas meninggal dunia ketika sedang menunggu waktu solat jumaat di Masjid Bandar di sini.

Lelaki warga emas meniniggaI dunia ketika membaca al-Quran sementara menunggu solat Jumaat di Masjid Bandar Tawau.

Abd Muhlis Daris, 68, dari Kampung Tanjung Batu Keramat Laut, dikatakan mengaji sebelum tiba-tiba rebah dan tidak sedarkan diri di masjid berkenaan.

Ketua Polis Daerah Tawau, Asisten K0misioner Fadil Marsus berkata, susulan kejadian itu, jemaah lain segera menghubungi ambulans.

“Petugas paramedik yang tiba kemudian mengesahkan warga emas itu meninggaI dunia.

Abd Muhlis Daris, 68, dari Kampung Tanjung Batu Keramat Laut itu difahamkan sedang mengaji aI-Quran sebelum rebah dan tidak sedarkan diri.

Ketua Polis Tawau, Asisten K0misi0ner Fadil Marsus dalam satu kenyataan malam ini berkata 0rang awam yang sedar kejadian itu menghubung H0spital Tawau untuk bantuan segera.

“Angg0ta paramedik yang tiba di masjid tersebut melakukan pemeriksaan terhadap warga emas ini sebelum dis.ahkan meninggaI dunia,” katanya.

Menurutnya, Abd Muhlis mempunyai penyakit darah tinggi dan kes tersebut dikIasifikasikan sebagai mati mengejut dan tiada sebarang unsur jenayah. Jenazah lelaki warga emas yang meninggaI dunia ketika mengaji di Masjid Bandar Tawau, dibawa pasukan paramedik ke H0spital Tawau. Foto Ihsan Pembaca

Fadil berkata, kes dikIasif.ikasi sebagai mati mengejut.

Sumber : Sinar Harian / my sumber maya

Baca:

Terkejut dengar cara orang bergaji RM140,000 sebulan berbelanja, begitu rupanya…

Wanita sedih bila mentua beri bayi susu kambing dan madu, dakwa susu ibu tak berkhasiat

Ini 5 tabiat yang menyebabkan Air Cond kereta mudah rosak