Reaksi monyet ni merajuk buat netizen terhibur, tak dapat naik motor punya pasal..

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Reaksi monyet ni merajuk buat netizen terhibur, tak dapat naik motor punya pasal.. gambar monyet monyet belanda monyet lucu monyet comel monyet lutong gambar monyet lucu[/bg_collapse]

 

Kalau sudah dikatakan merajuk, semua pun pasti pernah merajuk dan pernah merasai bagaimana kena pujuk kan jadi tidak hairan jika merajuk ini memang sinonim dengan kehidupan kita.

Lagi-lagi orang perempuan memang tidak boleh dipisahkan dengan merajuk.

Tetapi pernahkan anda melihat haiwan yang merajuk? Tambah lagi haiwan tersebut adalah seekor monyet. Mesti anda tak pernah melihat kan, sebenarnya haiwan seperti monyet juga boleh merajuk yer. Lagi buruk dari manusia kalau monyet merajuk ni.

Reaksi monyet ni merajuk buat netizen terhibur, tak dapat naik motor punya pasal.. gambar monyet monyet belanda monyet lucu monyet comel monyet lutong gambar monyet lucu

Terkini, sebuah video telah menjadi perhatian ramai di aplikasi media Facebook apabila sebuah video seekor monyet yang tular baru-baru ini.

Apa yang menjadi perhatian ramai apabila monyet itu merajuk dengan pemiliknya. Bukan merajuk biasa tapi sampaikan pelbagai cara dilakukan pemiliknya untuk memujuknya.

Menurut pemiliknya itu, monyet itu merajuk kerana tidak dapat keluar untuk berjalan- jalan naik motor. Reaksinya yang begitu sedih dan kecewa membuatkan video tersebut menjadi tular dan mendapat perhatian ramai.

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang meninggalkan komen bahawa monyet punya merajuk lebih teruk dari perempuan rupanya dan ada juga yang rasa monyet merajuk sangt comel.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Tonton:

Baca:

Terkejut ‘banker’ ini tengok baki akaun makcik ni, “menyesal pula tengking tadi..”

Pelik tandas rumah mentua selalu berlendir, akhirnya terbongkar rahsia..

Raja Jin berjaya ditewaskan pemuda ini, selamba je makan..