Raja Jin berjaya ditewaskan pemuda ini, selamba je makan..

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Raja Jin berjaya ditewaskan pemuda ini, selamba je makan.. son ye jin kim seok jin jin yeo jin goo choi jin hyuk jin bts park jin young kim yeo jin park hae jin seo hyun jin[/bg_collapse]

 

Baru-baru ini, Indonesia digemparkan mengenai seorang lelaki yang mendakwa bahawa telah memasak dan memakan makhluk aneh yang digelarnya sebagai raja jin.

Menurut laporan portal Indo Zone, makhluk itu didakwa mempunyai sepasang mata dan gigi yang menyerupai manusia, dengan hidung yang mancung dan tidak berlubang.

Raja Jin berjaya ditewaskan pemuda ini, selamba je makan.. son ye jin kim seok jin jin yeo jin goo choi jin hyuk jin bts park jin young kim yeo jin park hae jin seo hyun jin

Makhluk itu kemudian direbus oleh lelaki tersebut atas dapur batu dengan kayu api. Makhluk yang tekstur dan warnanya seakan-akan kerikil kaki lembu itu digaul dengan pelbagai rempah ratus.

“Ini rakan-rakan, ini dahi. Jadi jin ini mempunyai rambut yang halus, mata pun ada, seram.

“Bibir macam monyet dan giginya panjang, misai pun ada,” kata lelaki itu sambil menunjukkan rupa makhluk yang sedang dimasaknya itu.

Lelaki itu juga mendakwa bahawa dia berlawan dengan raja jin itu dan berjaya menang, sebelum membuat keputusan untuk memasaknya.

“Dahi ini menunjukkan jin ini garang. Anda boleh melihatnya dari atas matanya, ia mempunyai dua tanduk tetapi satu telah patah,” dakwa lelaki itu.

Tambahnya lagi, rasa makhluk itu sangat sedap dan berbau wangi.

Bagaimanapun, menerusi video penuh yang disebarkan, ‘makhluk’ itu disyaki kaki lembu yang telah diubah suai dengan meletakkan mata, gigi dan kaki ayam dan video itu dibuat hanya untuk tujuan hiburan sahaja.

@malaysianupdatenews Lelaki ini dakwa tewaskan raja jin sebelum masak & makan.😳 #beritaditiktok #NewsAtTikTok #TrendingNewsMalaysia #malaysianupdate #indonesia ♬ Main Titles – Charlie Clouser

Tonton:

Berita Lain:

Pernah jadi pramugara, bekas kru bertugas kongsi perangai sebenar Anuar Zain, “tak sangka..”

Tinggal kenangan, 10 makanan ringan ini pernah popular dulu

Dapat gelaran ‘menantu dari neraka’, akhirnya Shikin Maembong bersuara