PANAS !!! Isteri pelakon didakwa curang, kantoi bercium dalam tandas..

Setiap pasangan yang sudah mendirikan rumah tangga pasti mengimpikan satu hubungan yang kekal bahagia hingga selama-lamanya.

Namun, tidak semua pasangan diberi ‘peluang’ tersebut kerana ada di antara mereka diuji dengan pelbagai dugaan termasuklah kehadiran orang ketiga.

[bg_collapse view=”button-red” color=”#ffffff” expand_text=”BACA ARTIKEL PENUH” ]

Itulah yang dilalui pasang selebriti terkenal dari Indonesia ini iaitu Kenang Mirdad dan Tyna Kanna.

Nampak isteri berciuman dengan lelaki lain

Isteri pelakon didakwa curang, kantoi bercium dalam tandas..

Tyna Kanna dan Kenang Mirdad merupakan salah satu pasangan suami isteri yang menjadi perhatian ramai kerana mereka sangat romantik dan sering mempamerkan kebahagiaan rumah tangga di media sosial.

Boleh dikatakan, ramai netizen mengimpikan kehidupan seperti pasangan ini. Namun setiap rumah tangga pasti ada pasang surutnya.

Isu ini dipercayai berpunca apabila ada dakwaan mengatakan bahawa Tyna Kanna telah berlaku curang dan menjalinkan hubungan cinta bersama seorang rakan berbasikalnya.

Lebih memeritkan apabila ada yang mendakwa lelaki tersebut sebenarnya adalah kawan baik Kenang Mirdad.

Menurut sumber, Kenang Mirdad dipercayai melihat sendiri isterinya dan lelaki tersebut berciuman di dalam tandas selepas tamat aktivit berbasikal.

Meskipun tahu perkara itu, Kenang Mirdad dikatakan cuba mempertahankan rumah tangganya yang telah dibina selama 12 tahun itu dengan memaafkan Tyna.

Namun lain pula yang jadinya apabila Tyna Kanna membuat keputusan untuk menfailkan penceraian di pejabat agama pada 30 Ogos lalu.

Berdasarkan laporan media Indonesia, pelakon Nana Mirdad dan Nasyilla Mirdad juga sudah tidak mengikuti Instagram kakak ipar mereka iaitu Tyna Kanna.

Kecoh isu Tyna di IG

Berita Penuh : https://ohbulan.com/pelakon-terkilan-isteri-didakwa-curang-dengan-kawan-baik-sendiri-masa-berbasikal-kantoi-bercium-dalam-tandas

BACA JUGA :

Suami kantoi curang di Roadblock, polis hanya mampu tengok isteri mengamuk
Lesap RM13,000 duit KWSP gara-gara seks, pekerja swasta berputih mata
Wanita ini dakwa sudah 7 tahun tak boleh tidur kerana hidap Insomnia melampau

[/bg_collapse]