Naim Daniel kongsi pengalaman buat lagu Siti Sarah, “tulis pun rasa sayu dah..”

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Naim Daniel kongsi pengalaman buat lagu Siti Sarah, “tulis pun rasa sayu dah..” naim daniel sumpah sumpah naim daniel lirik naim daniel sembah lagu naim daniel biodata naim daniel naim daniel ig naim daniel sumpah chord adik beradik naim daniel lirik lagu sumpah naim daniel naim daniel adakah kau menungguku[/bg_collapse]

Naim Daniel kongsi pengalaman buat lagu Siti Sarah, “tulis pun rasa sayu dah..”Penyanyi dan komposer, Naim Daniel sempat berkongsi klip video rakaman terakhir Allahyrham Siti Sarah Raisuddin ketika menyanyikan lagu ciptaannya, Sudah sempena pelancaran lagu itu pada Jumaat.

Perkongsian itu di muat naik Naim menerusi hantaran di Instagram miliknya.

Menurut Naim, lagu ciptaannya ini merupakan lagu yang cukup perib4di buat dirinya selain menganggap ia adalah pengalaman yang cukup bermakna dan tidak akan dilupakan.

“Nak mula menulis pun hti ni dah s4yu. Ini merupakan projek penulisan lagu yang amat personal pada saya. Untuk menulis buat insan yang percaya akan kemampuan saya, dan dia merupakan seorang Siti Sarah.

Naim Daniel kongsi pengalaman buat lagu Siti Sarah, "tulis pun rasa sayu dah.."

“Satu pengalaman yang takkan mampu saya lupakan. Kakak, lagu “SUDAH” dah selamat lahir hari ini. Harap kakak suka,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naim Daniel (@naimdanielx)

Bukan itu sahaja, Shuib dalam hantaran sama turut memuat naik nyanyian arwh Sarah menerusi Instagram miliknya.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata peminat melahirkan rasa seb4k dan rindu mereka terhadap Allahyrham Siti Sarah apatah lagi ketika mendengar nyanyian beliau.
TONTON :

BACA:

Kenduri belum habis, makcik ni selamba bungkus lauk depan tetamu

5 Kisah selebriti tak jadi kahwin, nombor 4 paling tak sangka!

Arab Saudi larang buat ‘live’ ibadah dari masjid sepanjang Ramadhan