“Moga Kekal Ke Jannah”-Gambar Berduaan Di Genting Highland, Nabila Razali Sudah Punya Buah Hati?

Tular baru-baru ini mengenai sebuah video yang memaparkan penyanyi dan pelakon Nabila Razali sedang bersiar-siar di Genting Highlands bersama seorang lelaki berjambang.

Ditemui media, Nabila menganggap perkara itu bukanlah satu isu besar kerana dia boleh keluar dengan sesiapa sahaja yang dia inginkan memandangkan status dirinya yang masih solo.

Tambahnya lagi, mungkin status diri sebagai seorang selebriti membuatkan peminat sentiasa ingin mengambil tahu perihal peribadi dan aktiviti sehariannya.

Sebenarnya tiada isu pun saya mahu keluar dengan siapa esbab saya berkawan dengan ramai orang. Khai Bahar pun saya pernah keluar bersama, mungkin disebabkan saya ini selebriti maka apa yang saya lakukan menjadi perhatian rami.

Dalam video tersebut, Nabila dilihat berjalan berdua-duaan bersama seorang lelaki berjambang dan penyanyi itu juga tidak berselindung mahupun melarikan diri daripada dirakam video oleh peminat.

Penyanyi lagu Peluang Kedua itu walau bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai siapakah gerangan lelaki tersebut namun mengakui sedang mengenali seseorang.

Baca : Teringin ‘Bersama’ Tapi Takut? Ini 7 Posisi Intim Bagus Ketika Isteri Hamil Yang Patut Dicuba

Kata Nabila, dia hanya ingin membiarkan perkara tersebut terus menjadi teka-teki dan tidak kisah jika ia dianggap sebagai gimik untuk penerbitan lagu yang akan datang.

Buat masa ini biarlah saya sahaja yang tahu. Biar orang terus berteka-teki. Saya tak boleh nak beritahu apa-apa sekarang. Mungkin juga gimik untuk lagu baru nanti. Jadi teruslah ikut perkembangan kerjaya seni saya.

Nabila dalam pada itu menegaskan bahawa dia tidak mempunyai sebarang perancangan untuk berkahwin dan memohon yang terbaik daripada orang ramai terutamanya peminat di luar sana.

Baca Selanjutnya :

Pelajar Sekolah Digigit Guru Lelaki- KPM Sedang Siasat Kata Menteri

‘Abang Budin Lawan Jerung Kumpul Duit Beli Banglo’- Sanusi Respon Isu Tular Rumah Mewah Dikatakan Miliknya

Isteri Lari Dengan Lelaki Lain Lepas Suami Cacat Kemalangan, Lepas 3 Tahun Terduduk Tengok Perubahan Dudanya