Menteri dan Timb. Menteri Umno berkumpul di Hotel, bakal umum sesuatu?

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Menteri dan Timb. Menteri Umno berkumpul di Hotel, bakal umum sesuatu? perdana menteri malaysia menteri pendidikan menteri kesihatan perdana menteri perutusan khas perdana menteri menteri besar selangor perutusan khas perdana menteri terkini timbalan perdana menteri menteri kewangan senarai perdana menteri malaysia[/bg_collapse]

Menteri dan Timb. Menteri Umno berkumpul di Hotel, bakal umum sesuatu? Beberapa menteri dan timbalan menteri daripada UMNO dilihat mengadakan pertemuan di sebuah hotel terkemuka, di sini, hari ini.

Bagaimanapun, tiada maklumat lanjut tujuan pertemuan itu dan mereka akan menghadiri Mesyuarat Kabinet di Bangunan Perdana Putra, di sini, selepas ini.

Pergerakan keluar masuk menteri dan timbalan dapat dilihat sejak awal pagi tadi. Antara yang dilihat memasuki pintu masuk hotel berkenaan ialah Menteri Komunikasi dan Multimedia, Tan Sri Annuar Musa, yang tiba pada jam 8.45 pagi serta Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Dr Shahidan Kassim, pada jam 9.37 pagi.

 

Menteri dan Timb. Menteri Umno berkumpul di Hotel, bakal umum sesuatu?

 

Menteri dan Timb. Menteri Umno berkumpul di Hotel, bakal umum sesuatu?

 

Tonton:

Baca:

CEO Selangor FC nafi TMJ pernah bagi bantuan kepada kelab

Mengaku untuk puaskan nafsu, gelas kaca ditemui dalam pundi kencing gadis

Biodata Siti Hariesa terdedah selepas trending ‘aksi lucah’ dengan Zul Ariffin