Lepas satu-satu, Fathia Latiff bongkar Ismail Izzani kaki clubbing

Fathia Latiff terus mencipta kontroversi dengan mengaitkan pelbagai individu dalam serangan peribadinya, dan yang terbaharu, namanya menjelma dalam serangan terhadap Zarina Anjoulie, sementara menyertakan nama penyanyi Ismail Izzani.

Dalam serangan tersebut, Fathia atau Nur Fatiya Abdul Latiff, 36, mengungkit kembali hubungan lalu Zarina dengan Ismail, menyatakan keberaniannya mendedahkan perkara tersebut kerana dia yakin berada di pihak yang benar.

Dalam hantaran di Insta Storynya pada Khamis, Fathia memberikan amaran kepada Zarina untuk tidak campur tangan dalam konflik antara Fathia dan Zahirah MacWilson, menegaskan bahawa Anju tidak mempunyai hak atau kaitan untuk memberi komen mengenai perkara tersebut.

Lepas satu-satu, Fathia Latiff bongkar Ismail Izzani kaki clubbing

Terdapat juga peringatan daripada Fathia kepada Zarina, menyatakan bahawa Zarina tidak mengetahui situasi sebenar antara Fathia dan Zahirah, dan oleh itu, sepatutnya tidak membuat kenyataan tanpa mendapat penerangan dari Fathia terlebih dahulu.

Walaupun Fathia kemudiannya memadam hantaran tersebut beberapa jam selepas dimuat naik, tindakannya itu telah menambah kepelikan situasi kontroversi yang telah lama berlarutan.

Sejak beberapa hari yang lalu, Fathia menjadi pusat perhatian dengan perkongsian terbuka mengenai kisah lama, termasuk perbandingan dirinya dengan Zahirah.

Kenyataan yang dibuat oleh Fathia telah menimbulkan kemarahan netizen, terutamanya apabila dia menyamakan Zahirah dengan wanita yang memiliki wajah seperti bibik atau pembantu rumah.

Isu ini semakin memanas apabila Zarina turut memberikan pendapatnya mengenai sikap Fathia dan menyifatkannya sebagai seorang yang busuk hati.

Baca Juga : Susahnya orang Malaysia sekarang, solat Subuh pun kena ikut artis