Kecoh DSV pakai make-up ‘hudoh’, Nabila Huda bagi respon tak disangka

Kecoh DSV pakai make-up ‘hudoh’, Nabila Huda bagi respon tak disangka. Tular di media sosial di mana pelakon veteran, Nabila Huda memberi komen tentang imej dan solekan artistik jutawan kosmetik terkenal Datuk Seri Vida di Instagram semalam.

Persoal Idea Disebalik Solekan

[bg_collapse view=”button-red” color=”#ffffff” expand_text=”BACA ARTIKEL PENUH” ]

Vida yang tampil dengan imej artistik semasa menghadiri program realiti Big Stage 2022 pada minggu keenam sebagai juri netizen, memuatnaik video disebalik tabir persiapannya sebelum menghadiri program berkenaan.

“Disebalik tabir Big Stage minggu 6” tulisnya

Melihat video disebalik tabir itu, Nabila kemudiannya memuatnaik komen diruangan posting Instagram Vida dengan menyoalkan adakah rupa solekan tersebut idea dari jutawan kosmetik itu sendiri atau dari mekap artisnya.

Tambahan lagi, pelakon ini juga seolah-olah mempertikaikan sama ada imej artistik yang direka jutawan kosmetik itu benar-benar untuk muzik videonya atau tidak.

“Dato yang reka rupa ini ke? Atau idea dari mekap artis dato? Memang reka karakter ni untuk mv dato yang baru?

Mesti ada cerita disebalik rupa solekan ini.. Ceritalah pada kami kisah disebalik mekap ini.. Nak tau!! Ini menakjubkan sukar dipercayai mind blowing character!!” komen Nabila

Sekadar info, jutawan kosmetik sebelum ini mengatakan imej artistik yang dibawanya semasa menghadiri program Big Stage 2022 pada minggu keenam lalu adalah imej karakter untuk muzik video lagu barunya yang berjudul Ku Ikhlaskan yang dijangka keluar pada 20 Mac ini nanti.

Tonton:

Baca:

Akhirnya terbongkar sifu marketing disebalik ‘aksi bodoh’ Kak Long

Pakar sahkan Dinosour pernah wujud di Kelantan, ini buktinya..

Rupanya bentuk ombak berpetak ini boleh membawa maut, ini kesannya..
[/bg_collapse]