JOHOR : Ayah Dari Neraka-Rogol 2 Anak Sendiri Sejak 2017 Hingga Hamil Ketika Usia 15 Tahun

Pemeriksaan ke atas remaja berusia 15 tahun di hospital membongkar perbuatan terkutuk seorang bapa durjana terhadap dua anak kandungnya.

Remaja itu pada mulanya mengadu sakit dada namun pemeriksaan pegawai perubatan mendapati dia sebenarnya sedang hamil.

Ketua Polis Daerah Muar, Asisten Komisioner Raiz Mukhliz Azman Aziz berkata, bapa remaja itu telah ditangkap semalam selepas satu laporan polis dibuat.

Siasatan awal mendapati suspek telah merogol mangsa dan juga adik perempuannya berusia 12 tahun sejak 2017 di sebuah rumah di Jeram.

Suspek didakwa merogol salah seorang mangsa sejak mereka berusia sembilan tahun dan perbuatan keji itu dikatakan kerap kali berlaku di rumahnya.”

Dua beradik itu dipercayai menjadi hamba seks bapa mereka sepanjang tempoh tersebut dan kali terakhir suspek melampias nafsunya adalah pada awal bulan ini.

Baca : PELIK? : Pondan Guna Tandas Awam Wanita, Tapi Wanita Diminta Betulkan Tudung Di Surau

Mangsa takut untuk bersuara dan memberitahu sesiapa sehingga perbuatan terkutuk bapanya yang berusia 53 tahun itu akhirnya terbongkar kelmarin.

Suspek direman selama seminggu bermula semalam dan kes disiasat mengikut Seksyen 376(3) Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga 30 tahun dan maksimum 10 sebatan, jika sabit kesalahan.

Baca Selanjutnya :

‘Dah Bagi Sedekah Pun Menyalak Lagi’- Ayat Puteri Sarah Tuju Pada Ira Kazar Ke Tu?

Pernah Dapat Gred B Dalam Tasawwur Islam, Inspektor Shiela Terbuka Menerima Lelaki Melayu

KEJAM!!! : 23 Pelajar Tahfiz Wangsa Maju Terbunuh – Mahkamah Tangguh Keputusan Ke 11 September