Ini senarai 7 filem yang musnahkan rumahtangga pelakon popular

Untuk mencapai impak yang dirasai oleh penonton dalam sesuatu filem, lakonan yang diberikan perlu meyakinkan. Justeru, kehadiran chemistry di antara pelakon-pelakon juga turut memainkan peranan penting.

Pernahkah anda melihat pelakon-pelakon yang berlakon sebagai pasangan suami isteri atau bercinta dalam filem, dan ia nampak begitu realistik?

Perkara ini sebenarnya sering berlaku, tetapi cabaran timbul apabila ada di antara pelakon-pelakon tersebut yang sudah berkahwin dengan individu lain!

Ini senarai 7 filem yang musnahkan rumahtangga pelakon popular

Berikut adalah senarai beberapa filem popular yang telah menjejaskan rumahtangga selebriti disebabkan skandal curang di set penggambaran.

1.Mind Over Murder

Tori Spelling dan Dean McDermott masing-masing sudah berkahwin ketika mereka bertemu di set penggambaran filem Lifetime TV berjudul “Mind Over Murder.”

Walaupun McDermott mempunyai seorang anak dengan isterinya, chemistry di antara mereka menyebabkan mereka bermalam bersama selepas penggambaran.

Selepas itu, kedua-dua pelakon ini berpisah dengan pasangan masing-masing dan akhirnya berkahwin di Fiji.

Mereka masih bersama hingga sekarang dan mempunyai lima anak.

2.Green Lantern

Blake Lively dan Ryan Reynolds, pasangan idaman ramai, bertemu semasa penggambaran filem “Green Lantern” ketika Reynolds masih berkahwin dengan Scarlett Johansson.

Meskipun Lively dan Reynolds berpisah dengan pasangan masing-masing selepas penggambaran, mereka tetap bahagia bersama.

3.Mr. & Mrs. Smith

Skandal curang yang terkenal, Brad Pitt bercerai dengan Jennifer Aniston selepas berlakon bersama Angelina Jolie di “Mr. & Mrs. Smith.”

Chemistry di set penggambaran membawa kepada hubungan antara Pitt dan Jolie, yang berakhir dengan perkahwinan dan enam anak sebelum berpisah pada tahun 2016.

4.Dream House

Walaupun Rachel Weisz sudah bertunang dengan Darren Aronofsky, dia dan Daniel Craig jatuh cinta ketika penggambaran “Dream House.”

Chemistry mereka membawa kepada pemutusan pertunangan dan mereka berkahwin tujuh bulan kemudian, memulihkan hubungan mereka dari mata awam.

5.Daredevil

Ben Affleck dan Jennifer Garner jatuh cinta semasa penggambaran “Daredevil,” walaupun mereka sudah berada dalam hubungan yang serius dengan individu lain.

Selepas penggambaran, mereka memutuskan hubungan lama masing-masing dan berkahwin, walaupun kini mereka sudah bercerai.

6.Snow White and the Huntsman

Skandal terkenal Kristen Stewart dan Rupert Sanders berlaku semasa penggambaran “Snow White and the Huntsman.

” Meskipun Stewart dan Robert Pattinson berpasangan dalam kehidupan nyata, hubungan mereka berakhir selepas skandal ini terbongkar.

7.Gone Girl

Ben Affleck sekali lagi terlibat dalam khabar angin curang semasa penggambaran “Gone Girl” dengan Emily Ratajkowski.

Khabar angin ini menyebabkan Jennifer Garner memfailkan penceraian, walaupun hubungan Affleck dan Ratajkowski tidak berlanjutan selepas penggambaran.

Baca Juga : Patutlah bila ajak ‘bersama’ suami tak nak, ini sebabnya