GILA! Rahsia Bangla Sukses Mengorat Isteri Orang, Rupanya Guna Minyak Dagu

Bangla semakin mengila, berani mengurat isteri orang sampai berani calit minyak dagu sekali lain pula jadi bila kantoi

Malaysia memang ada banyak menyediakan kerja kosong. Lihat sahaja projek pembangunan sekeliling yang ada. Oleh itu lebih banyak tenaga kerja di perlu di pakai untuk membangunkan kesemua projek ini.

Rata-rata saban tahun Malaysia menerima lambakan warga dari Bangladesh dan Indonesia untuk memenuhi banyak kerja kosong dalam sektor pembangunan yang ada.

Di kilang-kilang juga ada banyak ruang kerja yang boleh di penuhi. Maka tidak hairanlah kenapa ada ramai warga Bangladesh yang masuk menumpang mahu mencari rezeki di bumi Malaysia.

Tidak di nafikan warga Bangladesh sebenarnya rajin bekerja. Ada di kalangan mereka berjaya buat banyak duit dan menjadi usahawan di sini.

Jika mereka berusaha dan itulah rezeki mereka, maka tidak mengapalah mereka turut menumpang di bumi Tuhan ini bersama warga Malaysia yang lain.

Namun begitu, hal yang tidak enak di dengar ialah ada warga Bangladesh yang sudah melampau batas.

Ada terdengar lelaki Bangla yang bekerja di kilang cuba untuk mengurat isteri orang. Apakah perlu mereka bertindak melampau sebegitu?

Hal ini telah di dakwa oleh Shahrul 28 tahun di mana dia mendakwa ada Bangla di tempat kerja isterinya di sebuah kilang telah cuba untuk mencalit minyak dagu kepada isterinya.

Asalnya aduan isteri tidak di endahkan apabila Bangla itu sengaja menyentuh tangannya dan ada minyak yang di tinggalkan

Sharul mengagap mungkin sahaja itu satu kemalangan dan sentuhan yang tidak di sengajakan.

Namun kejadian yang sama berulang hingag 2-3 kali sampailah ada yang pelik berlaku kepada isterinya membuatkan Sharul perlu membawa isteri berjumpa dan berubat dengan ustaz.

Asalnya dia tidak percaya namun ustaz menyatakan isterinya di calit minyak dagu.

Dia tidak mahu membuat dakwaan kosong namun dek kerana CCTV di tempat kerja membantu, orang mula berang dengan sikap Bangla itu dan bertindak memukulnya.

Menurut laporan Harian Metro, Bangla itu sendiri mengakui bahawa dia ada mencalit minyak dagu pada wanita berkenaan.

Kes itu telah menjadi kes polis dan di bawah siasatan. Shahril tidak menolak mungkin inilah rahsianya bagaimana ramai anak Melayu yang mudah jatuh cinta dengan warga Bangla.

Baca Selanjutnya :