Gelagat suami takut jarum kena halau, isteri tolong cucukkan vaksin

Takut jarum ini memang biasa dalam kalangan semua masyarakat tidak mengira usia. Kadang2 orang lelaki pun ada yang takut jarum, tidak semestinya orang perempuan sahaja. Selalunya orang takut jarum ni pernah mempunyai pengalaman yang tidak baik melibatkan suntikan jarum.

Memang agak kelakar la jika seorang lelaki takut kena suntik sebabnya lelaki selalu dilabel sebagai seorang yang tidak takut kalau melibatkan benda remeh ini. Sekarang ini kalau yang paling ditakuti adalah suntikan vaksin.

Terkini, tular sebuah video yang dikongsikan di aplikasi Tik Tok apabila seorang lelaki yang takut untuk mendapatkan suntikan vaksin, iaitu suntikan dos pertama. Patotlah lambat untuk mendapatkan vaksin, rupanya takut jarum. Hihihi.

Gelagat suami takut jarum kena halau, isteri tolong cucukkan vaksin

Walaupun begitu, apa yang menarik perhatian adalah isterinya sendiri yang memberikan sunt1kan tersebut. Beberapa kali cubaan yang dilakukan oleh isterinya barulah selesai menyuntik vaksin dos pertama itu dilakukan.

Video:

Rata2 netizen meluahkan rasa geli hati apabila melihat ketakutan yang dialaminya, siap pesan dekat isterinya lagi supaya suntik baik2. Tidak dapat dibayangkan jika bukan isteri dia yang suntik vaksin itu, mesti tak ada dah berhenti beberapa kali kan.

Vaksin membuatkan antibodi kita bersedia untuk melawan serangan covid 19 ini jadi pergilah vaksin untuk keselamatan diri dan keluarga kita.

Komen Netizen:

Berita Asal : https://oknews12.com/nasib-la-bini-sendiri-yang-cucvk/?fbclid=IwAR0c2GZUG1Gf7BLy6GnM2zdzZH0CdIpP7LXejMhmJcp9-H1OdpHipiDfBjs

BACA JUGA :
Ini 14 tips mudah lulus loan bank untuk peniaga kecil
Malaysia berada di kedudukan ke-5 dunia ‘Cyberbullying’
Bekas ejen FBI dedah rancangan Al-Qaeda, mahu serang Israel hingga hancur