Campuran peluh dan air liur, lelaki buat kerja gila beli perfume paling busuk di dunia, berhabis RM550 sebotol!

Tujuan memakai minyak wangi tak lain tak bukan adalah untuk mewangikan diri dan mengelakkan badan berbau.

Namun, berlainan dengan perkongsian seorang lelaki ini yang sanggup menghabiskan ratusan ringgit untuk mencuba minyak wangi versi busuk.

Menerusi perkongsian di TikTok, @aimanzsham yang sering review pelbagai jenis minyak wangi kali ini memilih untuk membeli minyak wangi yang berbau peluh, air liur, peluntur dan susu ibu.

Campuran peluh dan air liur, lelaki buat kerja gila beli perfume paling busuk di dunia, berhabis RM550 sebotol!

Dakwa lelaki berkenaan, minyak wangi yang mahu dibelinya itu sering kali habis terjual di pasaran. Justeru, dia harus segera mendapatkannya agar tidak terlepas peluang.

“Aku nak beli satu perfume ni bau peluh, air liur, clorox dan juga susu ibu. RM550 untuk 50ml, selalu sold out,” katanya.

Selepas selesai membayarnya, lelaki itu terus membuka kotak minyak wangi tersebut dan menyembur ke tangannya. Dia memberi reaksi seakan mahu muntah apabila membau minyak wangi tersebut.

“Sumpah bau busuk gila, dia bau baju basah dengan peluh yang diperam dalam baldi selama dua minggu. Dia bau kepam bau busuk,” ujarnya.

Menerusi ruangan kapsyen video, dia menjelaskan keinginan untuk membeli minyak wangi berkenaan kerana mahu berkongsi baunya bersama orang lain.

“Aku nak bawa korang untuk teroka bau yang korang tak pernah terfikir untuk sebuah minyak wangi.

“Aku beli perfume ni sebab tak ada tester, jadi aku kena beli juga untuk cuba bau dan nak buat koleksi sebab susah nak dapat,” jelasnya.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi netizen, rata-rata mempersoalkan tindakan lelaki itu yang sanggup perhabis ratusan ringgit untuk mencuba bau yang tidak menyenangkan. Malah, ada yang tertanya-tanya mengapa minyak wangi sebegitu boleh laris terjual.

@aimanzshamNi bukan fetish ya, aku nak bawak korang untuk teroka bau yang korang tak pernah terfikir untuk sebuah minyak wangi. Aku beli perfume ni sebab takde tester time aku nak try, jadi kena beli jugak untuk try bau dan nak buat collection sebab susah nak dapat. Boleh cuba perfume ni dekat Trove, Starhill, dekat trove lain takde

♬ original sound – Aimanzsham

Kata lelaki itu, jurujual di kedai terbabit mencadangkan untuk membiar bau minyak wangi melekat pada kulit badan untuk mendapatkan bau yang lebih baik.

Baca juga: Elak pekerja islam sentuh botol arak, JAKIM akan buat mesin layan diri