ADOI!- Jadi Lelaki Pun Dah Tak Selamat Sekarang, Pemuda Dedah Saat Getir Punggung Diraba Warga Bangladesh

Lelaki pun tak selamat sekarang, pemuda kongsi detik cemas punggung diraba sesama jenis

Viral di media sosial TikTok baru-baru ini satu hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Haikal Aiman

Beliau yang berkongsi pengalaman hitam yang dilaluinya telah mendapat perhatian orang ramai.

Menerusi video tersebut, Aiman menceritakan bagaimana dia menjadi mangsa gangguan seksual oleh golongan sesama jenis di dalam tandas stesen MRT Sungai Buloh.

Menurutnya, sebelum memasuki tandas tersebut dia sudah perasan seorang lelaki sedang berdiri di luar tandas dan mengikutinya sejurus dia masuk dalam tandas.

Masih tidak mengesyaki apa-apa, dia kemudiannya pergi ke singki untuk membasuh tangan namun lelaki itu turut berada di situ dan cuba untuk berkata sesuatu.

Sebaik sahaja habis berbual, lelaki berwarganegara Bangladesh itu mula tersenyum dan secara tiba-tiba bergerak ke belakang badan dan bertindak menyentuh punggungnya.

@iamhaikalaiman I have never felt disgusted until today, feel like crying and im still shaking. #fyp #foryou #foryoupage #fypage #xyzbca #ootd ♬ som original – ★


Gara-gara terlalu terkejut dengan kejadian tersebut, Aiman hanya terkaku dan tidak dapat berbuat apa-apa namun dia memaklumkan sudah membuat laporan polis.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen turut berasa bimbang dan mendoakan agar dia dapat pulih dari trauma tersebut.

Baca Selanjutnya :