‘Dara Tiruan’ pun ada jual secara online?

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Tags” ]’Dara Tiruan’ pun ada jual secara online? Betul orang cakap, kemudahan pembelian secara dalam talian atau e-dagang semuanya ada, ibu ayah kita sahaja yang tidak diganti dan tidak dijual.jual online, online, jual online tanpa modal, jual online shopee, shopee, jual online malaysia, jual online paling laku, online shop, jual online shop, jual oline yang laris, jual online yang menguntungkan,’Dara Tiruan’, jual secara online, secara online, kemudahan pembelian, kemudahan online shop, pembelian, talian atau e-dagang, talian, e-dagang[/bg_collapse]

‘Dara Tiruan’ pun ada jual secara online? Betul orang cakap, kemudahan pembelian secara dalam talian atau e-dagang semuanya ada, ibu ayah kita sahaja yang tidak diganti dan tidak dijual.

Terbaru, produk yang mendapat permintaan tinggi ketika ini di laman perniagaan e-dagang adalah ‘dara tiruan’ khas untuk golongan wanita yang baharu kahwin.

Tinjauan di beberapa laman e-dagang terkenal, ternyata jualan produk dara tiruan itu mempunyai permintaan dan produk itu sememangnya wujud.

Harga produk berbeza mengikut jenama, dilaporkan juga harga dara tiruan itu sekitar RM130 ke RM200.

Difahamkan produk tersebut dipakai ketika malam pertama bagi pengantin baru bagi menyembunyikan masalah yang telah dialami oleh pengantin wanita.

'Dara Tiruan' pun ada jual secara online? Betul orang cakap, kemudahan pembelian secara dalam talian atau e-dagang semuanya ada, ibu ayah kita sahaja yang tidak diganti dan tidak dijual.jual online, online,jual online tanpa modal,jual online shopee,shopee,jual online malaysia,jual online paling laku,online shop,jual online shop,jual oline yang laris,jual online yang menguntungkan,'Dara Tiruan',jual secara online,secara online,kemudahan pembelian,kemudahan online shop,pembelian,talian atau e-dagang,talian,e-dagang,

Rata-rata orang ramai juga terkejut dengan penjualan produk tersebut dan ada meminta agar pihak terbabit memantau pengedaran produk itu.

“Bahaya kalau ada macam ni, maknanya orang boleh sembunyikan kisah-kisah hitam mereka sebelum berkahwin.

“Produk seperti ini juga boleh menggalakkan orang wanita melakukan dosa sebelum berkahwin kerana tidak lagi risau tentang malam pertama,” jelas Cikgu Zuki. – K! ONLINE

Baca:

15 kesilapan biasa ibu bapa dalam mendidik anak-anak, kita dahulu pernah rasa

Kemunculan Iqbal dalam Big Stage 2022, Dato Hattan luah perasaan terpendam

Dua minggu bayi sudah meninggal dalam kandungan, suami hampir nak pengsan